Λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Υπηρεσίες ΦΠΑ για όλες τις ανάγκες σας

Η συμμόρφωση με τον ΦΠΑ είναι συχνά περίπλοκη υπόθεση, ιδίως όταν η δραστηριοποίηση αφορά χώρες με διαφορετικούς κανόνες και νομοθεσία. Ανάλογα με τη φύση και την έκταση της επιχείρησής σας ενδέχεται να προκύψουν πολλά ζητήματα κατά τη διαδικασία υπολογισμού του ΦΠΑ. Η έμπειρη ομάδα μας φροντίζει για τις διαδικασίες ΦΠΑ και σας βοηθά να αντιμετωπίζετε περαιτέρω ζητήματα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Εγγραφές στα μητρώα ΦΠΑ

Εάν η επιχείρησή σας πρέπει να εγγραφεί στο μητρώο ΦΠΑ της Κύπρου ή άλλης χώρας της ΕΕ, εμείς ή και οι συνεργάτες μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία: από την εξέταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας -προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι απαιτείται εγγραφή – μέχρι τη διαβεβαίωση ότι το νούμερο ΦΠΑ εκδίδεται το συντομότερο δυνατό.

Συμμόρφωση με τον ΦΠΑ

Ανεξάρτητα από το εάν τα λογιστικά αρχεία σας καταρτίζονται από το Τμήμα Λογιστικής μας ή από εσάς, θα εξετάσουμε τα λογιστικά στοιχεία σας και θα διαχειριστούμε όλες τις περιοδικές καταστατικές δηλώσεις για λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένου του VIES (όπου ισχύει).

MOSS (Μικρή Μονοαπευθυντική Θυρίδα)

Από την 1η Ιανουαρίου 2015, η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε ένα σύνολο νέων κανόνων για το φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) που αφορούν την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών από επιχειρήσεις σε καταναλωτές της ΕΕ. Η εταιρία μας θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε και να καταθέσετε τις αντίστοιχες δηλώσεις.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Επικοινωνήστε μαζί μας:


  Στήριξη και Συμβουλευτική Διεθνούς Επιχείρησης σχετικά με τον ΦΠΑ

  Συμβουλευτική ΦΠΑ

  Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλών και υποστήριξης τόσο στους κανόνες ΕΕ και παγκόσμιου ΦΠΑ </ strong> όσο και να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας κατά τη διαπραγμάτευση διασυνοριακών συναλλαγών και αν μπορεί να ανακτηθεί οποιοσδήποτε ΦΠΑ στο εξωτερικό.

  Συναφείς υπηρεσίες

  Λογιστική

  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσιτές λογιστικής και λογιστικής, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που κάνετε καλύτερα, αυξάνοντας την επιχείρησή σας.

  Υπηρεσίες ελέγχου

  Οι ελεγκτές, οι ελεγκτές και τα ελεγκτικά γραφεία διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

  Φορολογικές Υπηρεσίες

  Η πολύ έμπειρη και εξαιρετικά τεχνική ομάδα του Τμήματος Φορολογικών Υπηρεσιών προσφέρει μια ευρεία γκάμα φορολογικών συμβουλών για την προστασία του πλούτου σας.