An eagle
Η Yiallourides & Partners Ltd είναι

μια εδραιωμένη δυναμική εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Από την ίδρυση της το 1999, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της και σημειώνει μια σταθερή ανάπτυξη που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον επαγγελματισμό και την αφοσίωση των διευθυντών και του προσωπικού.

Σε μια εποχή γρήγορης ανάπτυξης και αλλαγής όπως η σημερινή, οι Εταιρείες χρειάζονται γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Τα προτερήματά μας

Λειτουργούμε με μια ειλικρινή και φιλική προσέγγιση που αποσκοπεί στο να κατανοήσουμε πλήρως και να ικανοποιήσουμε διακριτικά τις ανάγκες σας, παρέχοντας άμεσες τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Εταιρικά

Αφιερώνουμε τον ίδιο σεβασμό και προσοχή στις ανάγκες τόσο των μικρών επιχειρήσεων όσο και των μεγάλων πολυεθνικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της αγοράς, χερσαίων και υπεράκτιων.

Διεθνές Δίκτυο

Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο Διεθνών Λογιστικών, Νομικών και Συμβουλευτικών εταιρειών που παρέχουν επαγγελματική βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τα βασικά παγκόσμια επιχειρηματικά κέντρα.

Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

Η Ομάδα μας

H ομάδα της Yiallourides & Partners αποτελείται από πέραν των τριάντα, άρτια εκπαιδευμένου και εξαιρετικά αφοσιωμένου προσωπικού που βρίσκονται στη διάθεσή σας όλες τις ώρες, προκειμένου να μοιραστούν με ικανοποιητικό και αποτελεσματικό τρόπο τις βαθιές γνώσεις τους για την αγορά και την τεχνογνωσία τους.

Γιώργος Γιαλλουρίδης
Γιώργος Γιαλλουρίδης

BA (Hons), FCA

Managing Director

+
Πανίκος Χαραλάμπους
Πανίκος Χαραλάμπους

BA (Hons), ACA

Director

+
Άθως Μαλιαλής
Άθως Μαλιαλής

BA (Hons), ACCA

Director

+
+
Δέσπω Δημοσθένους
Δέσπω Δημοσθένους

LCCI

Head of Accounting

+
Έλενα Τρύφωνος
Έλενα Τρύφωνος

BA (Hons), ACCA

Manager

+
Ιωάννης Χαραλάμπους
Ιωάννης Χαραλάμπους

BA (Hons), ACA

Accounting Manager

+
Haigo Shadarevian
Haigo Shadarevian

BA (Hons), ACCA

Manager

+

Έχει εμπιστοσύνη από διεθνείς και τοπικές εταιρείες

Γνωρίστε το ιστορικό μας

Χρονολόγιο Εταιρείας

Το ξεκίνημα

1999

Το ξεκίνημα

Ο Γιώργος Γιαλλουρίδης, αφού εργάστηκε για μερικά χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και πιστοποιήθηκε ως Ορκωτός Λογιστής, ίδρυσε το 1999 την εταιρεία Γιαλλουρίδης & Συνεργάτες με σκοπό να μοιραστεί τη γνώση του και να παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση, κατανόηση των αναγκών των πελατών και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο.

Μια Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης γεννιέται

2005

Μια Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης γεννιέται

Το 2004 η οικογένεια του Γιώργου Γιαλλουρίδη μετακόμισε, μαζί με την εταιρεία, στη Λευκωσία. Το 2005, μετά την τροποποίηση του Νόμου που πλέον επέτρεπε στα γραφεία Ελεγκτών να αποκτήσουν τη σύσταση ΕΠΕ, η εταιρεία άλλαξε νομική υπόσταση και μετονομάστηκε σε Yiallourides & Partners LTD, Chartered Accountants.

Μέλος των διεθνών οργανισμών SFAI και AITC

2017

Μέλος των διεθνών οργανισμών SFAI και AITC

Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία αναπτύχθηκε, απασχολώντας περισσότερους από 30 επαγγελματίες. Η καλή φήμη της Εταιρείας της απέφερε μια πρόσκληση από αξιόλογες διεθνείς οργανισμών την οποία αποδέχτηκε. Έκτοτε, από την 1η Ιανουαρίου 2017, η εταιρεία είναι μέλος των οργανισμών SFAI και  AITC. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Οι διευθυντές της εταιρείας είναι μέλη του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας [ICAEW], της Ένωσης Ορκωτών Εγκεκριμένων Λογιστών [ACCA] και του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Κύπρου [ICPAC]. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Η εταιρεία μας είναι υπερήφανος χορηγός των μη κερδοσκοπικών φιλανθρωπικών οργανισμών  Το Χαμόγελο της Ζωής και  Ίδρυμα Dancing Queen  καθώς και πολλών άλλων ακόμη.

Προκειμένου να συγκεντρώσουμε πόρους για τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς οργανώνουμε επίσημα δείπνα, βραδιές καραόκε και διαγωνισμούς ταινιών. Εδώ μπορείτε να δείτε το  video από το διαγωνισμό της προηγούμενης χρονιάς. Απολαύστε!