Περισσότερες πληροφορίες

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη δημιουργία εταιρειών

Λειτουργικά σε εξαιρετικά αποκλίνουσες και ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές απαιτεί όχι μόνο συγκεκριμένες διεθνείς στρατηγικές και λειτουργική αρτιότητα, αλλά και ένα λέιζερ-όπως εστίαση για τις εξελίξεις, τις απειλές και τις πιθανές ευκαιρίες που βρίσκονται εντός του φορολογικού περιβάλλοντος σε τοπικό, εθνικό και διακρατικό επίπεδο. Η δημιουργία μιας επιχείρησης σε μια σεβαστή διεθνώς, χαμηλή φορολογία δικαιοδοσία η οποία επίσης θεωρείται ότι είναι μια προνομιακή υπεράκτιες και διεθνές επιχειρηματικό κέντρο μπορεί να είναι η καλύτερη στρατηγική για τους επενδυτές και ιδιώτες τη διαχείριση των εργασιών σε όλο τον κόσμο.

Έχοντας μια ευρέως διαδεδομένη φήμη ενός αξιόπιστου, νόμιμη δικαιοδοσία, η Κύπρος είναι ένας επιφανής οικονομικό κέντρο με έναν από τους χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσφέρει επίσης ένα εκτεταμένο δίκτυο διπλή φορολογική συνθήκη, πρώτης κατηγορίας επαγγελματικές υπηρεσίες και ένα διαφανές κανονιστικό περιβάλλον που κάνει Κύπρος η ιδανική τοποθεσία για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων.

Είτε θα πρέπει να δημιουργήσει μια εταιρεία στην Κύπρος και / ή τη χρήση Κύπρος ως βάση για τις διακρατικές δραστηριότητες σας, Γιαλλουρίδη & Partners Ltd μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μας εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την καλύτερη καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία εγγραφής International Business Company σας (παλαιότερα γνωστή ως «υπεράκτια εταιρεία»), ενώ θα επικεντρωθεί στις βασικές δραστηριότητές σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες του top-tier που φέρει την γνώση και την απότομη εμπειρία για να σας συμβουλεύσει για να δημιουργήσει μια Κύπρος Εταιρείας με τρόπο που να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες και περιστάσεις.

Θα δοθεί έμφαση στην εκ των προτέρων σχεδιασμός και παροχή συμβουλών εταιρικής διακυβέρνησης πριν από την εγγραφή της εταιρείας σας για την εφαρμογή spot-on, προσαρμοσμένες δομές και ρυθμίσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει απαράμιλλη επίπεδο της εξυπηρέτησης των πελατών.

Διαφανής και οικονομικά αποδοτικό τρόπο, όχι μόνο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια και μετά το σχηματισμό μιας Κύπρος Εταιρείας. Όταν επιλέγετε Γιαλλουρίδη & Partners Ltd, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μια ομάδα εξειδικευμένων υπηρεσιών με εκτεταμένη γνώση και παγκόσμιες προοπτικές θα σας βοηθήσει σε κάθε σημείο, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αντανακλούν τα ενδιαφέροντά σας αποκλειστικά. Κοινή χρήση μιας Κύπρος εταιρείας είναι:

  • Κύπρος Εταιρεία Συμμετοχών
  • Κύπρος Trading Company
  • Κύπρος Financing Company
  • Κύπρος IP Box Company
  • Κύπρος Ναυτιλιακή Εταιρεία

Παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμένες να αντικατοπτρίζουν αποκλειστικά τα ενδιαφέροντά σας

Γιαλλουρίδης & Partners Ltd, μέσω του εκτεταμένου δικτύου των συνεργατών της, παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που θα συμπληρώσει νεοσυσταθείσα Κύπρος εταιρείας σας. Για να συζητήσετε τα οφέλη της δημιουργίας Κύπρος εταιρείας σας μαζί μας και ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία των επαγγελματικών υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας  εδώ .

Συναφείς υπηρεσίες

Λογιστική

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας, προσιτή τήρησης βιβλίων και λογιστικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να μπορείτε να περνούν περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που κάνετε καλύτερα, την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Υπηρεσίες ελέγχου

Οι έλεγχοι, οι ελεγκτές και τα ελεγκτικά γραφεία να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Φορολογικές Υπηρεσίες

έμπειρο και πολύ τεχνική ομάδα εφοριακών μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των φορολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για την προστασία του πλούτου σας.