Τι είναι αυτό που κάνει την Yiallourides & Partners

…έναν αξιόπιστο συνεργάτη

Ακεραιότητα και Επαγγελματισμός

Είμαστε μια εδραιωμένη και δυναμική εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Από την ίδρυση της το 1999, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της και σημειώνει μια σταθερή ανάπτυξη που οφείλεται στον επαγγελματισμό και την αφοσίωση των διευθυντών και του προσωπικού της.  Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο Διεθνών Λογιστικών, Νομικών και Συμβουλευτικών εταιρειών που παρέχουν επαγγελματική βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τις βασικές παγκόσμια επιχειρηματικά κέντρα.

Σε μια εποχή γρήγορης ανάπτυξης και αλλαγής όπως η σημερινή, οι Εταιρείες και οι επιχειρηματίες χρειάζονται γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές, πρακτικές λύσεις. Λειτουργούμε με μια ειλικρινή και φιλική προσέγγιση που αποσκοπεί στο να κατανοήσουμε πλήρως και να ικανοποιήσουμε διακριτικά τις ανάγκες σας παρέχοντας άμεσες τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πάντα με επαγγελματική βοήθεια

Οι Υπηρεσίες που παρέχουμε

Λογιστική

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσιτές λογιστικής και λογιστικής, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που κάνετε καλύτερα, αυξάνοντας την επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες ΦΠΑ

Η συμμόρφωση με τον ΦΠΑ είναι συχνά περίπλοκη υπόθεση, ιδίως όταν δραστηριοποιείται σε χώρες με διαφορετικούς κανόνες και κανονισμούς.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Η πολύ έμπειρη και εξαιρετικά τεχνική ομάδα του Τμήματος Φορολογικών Υπηρεσιών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φορολογικών συμβουλών για την προστασία του πλούτου σας.

Τιμολόγηση μεταφοράς

Οι ρυθμίσεις για τις τιμές μεταβίβασης διέπουν τις ενδοεταιρικές χρεώσεις για αγαθά, υπηρεσίες, δικαιώματα και δάνεια μεταξύ επιχειρήσεων σε διασυνοριακό πλαίσιο.

Υπηρεσίες ελέγχου

Οι ελεγκτές, οι ελεγκτές και τα ελεγκτικά γραφεία διαδραματίζουν ζωτικής σημασίας ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Εσωτερικός λογιστικός έλεγχος

Ο εσωτερικός έλεγχος είναι μια ανεξάρτητη δραστηριότητα παροχής συμβουλών που έχει ως σκοπό να προσθέσει αξία και να βελτιώσει τις λειτουργίες ενός οργανισμού.

25

ΧΡΟΝΙΑ

Η Ομάδα μας

H ομάδα της Yiallourides & Partners αποτελείται από πέραν των τριάντα, άρτια εκπαιδευμένου και εξαιρετικά αφοσιωμένου προσωπικού που βρίσκονται στη διάθεσή σας όλες τις ώρες, προκειμένου να μοιραστούν με ικανοποιητικό και αποτελεσματικό τρόπο τις βαθιές γνώσεις τους για την αγορά και την τεχνογνωσία τους.

 

Το Πελατολόγιο μας περιλαμβάνει από μικρές επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλες πολυεθνικές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της αγοράς, τόσο χερσαίες όσο και υπεράκτιες. Εμείς σεβόμαστε και δίνουμε την πρέπουσα προσοχή στις ανάγκες όλων των Εταιρειών, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Τα πιο υψηλά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα

Η Αποστολή μας

Να εξασκούμε τη λογιστική με βάση τα πιο υψηλά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα, να παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες και να καλλιεργούμε μια ατμόσφαιρα επαγγελματικής φιλίας.

 

Η συμμόρφωση με τα πιο υψηλά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα συνεπάγεται τη δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε τις επιχειρήσεις των πελατών μας και τον κλάδο κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αποτελούμε εποικοδομητικό παράδειγμα για όλους τους λογιστές. Η ποιοτική εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται με την ανάθεση εξειδικευμένων συνεργατών σε κάθε υπόθεση και με την εξασφάλιση της συνεχούς εκπαίδευσης αυτών. Όσον αφορά την επαγγελματική φιλία, το όραμά μας είναι μια εταιρεία που θα λειτουργεί ως προοδευτικός θεσμός και η οποία θα ακούει πραγματικά και θα σέβεται τους πελάτες της.

Οι πελάτες μας είναι το μόνο βαρόμετρο επιτυχίας και ως εκ τούτου μας ωθούν να διατηρούμε τα υψηλότερα επίπεδα αριστείας. Δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και δεσμευόμαστε να παρέχουμε συνεχώς καινοτόμες προσεγγίσεις, λειτουργώντας πάντα με πάθος και σιγουριά που είναι στοιχεία ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στο σημερινό περιβάλλον.

Ρίξε μια ματιά

Εστιάζουμε σε

 

Κυπριακές Διεθνείς Καταπιστεύσεις

Μια CIT προσφέρει στους ιδιώτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια εμπιστοσύνη που μπορεί να ταιριάξει ακόμη και πολύπλοκες καταστάσεις και πλεονεκτήματα που δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες δικαιοδοσίες δικαιοσύνης.


Διαβάστε περισσότερα
 

Η ναυτιλιακή βιομηχανία

Εκτός αυτού, το ευνοϊκό και απλό φορολογικό σύστημα, μαζί με το υγιές νομικό σύστημα και το καλά μορφωμένο και έμπειρο εργατικό δυναμικό, τοποθετούν την Κύπρος στην πρώτη θέση στη διαχείριση πλοίων στην ΕΕ.


Διαβάστε περισσότερα
 

Ταμεία Επενδύσεων Κύπρου

Ένα επενδυτικό αμοιβαίο κεφάλαιο είναι ένας τρόπος επένδυσης χρημάτων μαζί με άλλους επενδυτές προκειμένου να επωφεληθούν από τα εγγενή πλεονεκτήματα της εργασίας ως μέρος μιας ομάδας και όλα πρέπει να εγκριθούν από την CySEC.


Διαβάστε περισσότερα